19 March 2014

Tempahan : Muffin Pisang dengan Dark Chocolate Chip

Salam kawan-kawan
sorry lama sangat tak update blog..
sangat-sangat busy sampaikan masa untuk balik kampung pon xder...inshaallah fizi akan cuba curi masa untuk balik kampung jugak...sebab fizi rindu ketat-ketat mak fizi wpon hampor setiap hari sembang dalam tepon =)

Ok just nak updater order dari customer =)

Menu : Muffin Pisang dengan Dark Chocolate Chip
Bilangan : 130 pax
Pelanggan : Puan Nornihidayan Mohd Noor (Petaling Jaya)
Tarikh : 14 Mac 2014 (Jumaat)

Terima kasih atas tempahan

Ting!!! yeay dah masak

Muffin A : e eh, ramainya kawan saya
Muffin B : a ah ramai betol
Muffin ramai-ramai : kiter kan ader order besar arini =))

Siap packing dalam bekas yang lutsinar dan cantik ni =)

Alaaa....kiter dah nak tinggalkan rumah fizi la kawan-kawan...
goodbye fizi
xoxo

No comments:

insta